Meest gestelde vragen bij het maken van koelkastmagneten

Wij hebben voor u een lijst met de meest gestelde uitgewerkt in verband met de print en de vervaardiging van fotomagneten voor op de koelkast, die u ons toestuurt. Wij deden ons best om alle vragen zorgvuldig en gedetailleerd te beantwoorden. Hier is een lijst met meest gestelde (FAQ):

Voor een zending met ontvangstbewijs met de mogelijkheid deze te controleren rekenen wij 4,90 €. De betaling gebeurt vooraf per overschrijving of met betaalkaart online.

Bij bestellingen waarbij de waarde van de goederen na alle kortingen hoger is dan 49,90 €, rekenen wij geen porto- en verpakkingskosten. In het geval van promotieaanbiedingen kunnen deze voorwaarden zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd en tijdelijk vervangen worden door andere voorwaarden.

U kunt de fotomagneten voor op de koelkast op meerdere beproefde manieren betalen: door betaling per overschrijving – u betaalt de bestelling vooraf vanaf uw bankrekening per overschrijving naar een Duitse bankrekening of via de dienst PayPal.

Om een voldoende reserve te hebben voor de productie van fotomagneten voor op de koelkast uit de door u geleverde foto's, behouden wij maximaal 10 werkdagen voor de productie en de aflevering van de goederen. Als u ervoor kiest om vooruit te betalen via bankoverschrijving, rekenen we de productietijd pas vanaf de dag waarop de betaling bijgeschreven wordt op onze rekening. We informeren over de verzending van de goederen per e-mail en via een sms-bericht naar de mobiele telefoon die u vermeld heeft bij uw bestelling.

Onze langdurige praktijk leert, dat het probleem in de overgrote meerderheid van gevallen toe te schrijven is aan de besteller. In vele situaties ontstaan de problemen wegens het feit, dat geen afhaalbericht werd achtergelaten. In het geval, dat u kiest voor een gecontroleerde aflevering met ontvangstbewijs, versturen wij het afleveringsnummer per e-mail met verwijzing naar de webpagina van de bezorger, waar u de zending kunt controleren. Zo kunt u zelf verifiëren, waar u zending zich bevindt. Als uw probleem voortduurt, neem contact met ons op via megnito@dokidoki.cz. Een verloren geraakte zending met ontvangstbewijs kunnen wij bij niet-aflevering reclameren, de duur van de klachtprocedure bedraagt in de regel 21 kalenderdagen.

Voor de vervaardiging vankoelkastmagneten voldoen gewone foto’s uit digitale camera's en mobiele telefoons. Wij kunnen foto’s uit Instagram en andere applicaties verwerken. U hoeft zich alleen maar aan te melden en de geschikte foto's te selecteren. De foto's zelf hoeft u vooraf op geen enkele wijze aan te passen. Het bijsnijden naar het geschikte formaat voert u eenvoudig uit en pas tijdens het bestellingsproces direct op ons web.

Wij drukken uw foto's af in de hoogste kwaliteit op halfmat fotopapier. Deze dragen wij vervolgens over op flexibele magnetische folie met een dikte van 0,4 mm. De magnetische folie kan eenvoudig worden overgeplaatst. Tevens beschadigt deze niet de ondergrond. De kracht van de magneet is voldoende voor de bevestiging op een koelkast, afzuigkap, metalen deurkozijn en zo voort.

Voor de bestelling van fotomagneten voor op de koelkast gelden geen limieten. Het hangt slechts van u af, hoeveel koelkastmagneten met uw eigen foto's u wilt laten maken.

Wij geven altijd om uw tevredenheid en wensen voor onze klanten altijd het beste. Als het toch gebeurt, dat u met onze magneten voor op de koelkast niet tevreden bent, bieden wij u buitengewone reclamatievoorwaarden. Als de door ons geleverde goederen, die u van ons heeft ontvangen, om welke reden dan ook niet passen? Geen probleem, u kunt ons de goederen binnen 30 dagen terugzenden en wij schrijven het geld zonder overbodige vragen terug naar uw rekening.

Heeft u op de lijst met vragen (FAQ) niet het antwoord gevonden, dat u zocht?
Geen probleem, schrijf ons en wij zullen u ons antwoord zo vroeg mogelijk laten weten.

Portkosten slechts 4,90 €

Voor gevolgde zendingen

Binnen 10 werkdagen

Snelle productie en levering

Hoogwaardig fotopapier

Wij printen op halfmat fotopapier

Magnetische folie

We gebruiken flexibele magneetfolie